пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Подарунок мамі своїми руками

До Дня Матері в Центральні дитячій бібліотеці для учнів 2-х класів ТСШ № 7 було проведено годину творчості, на якій молодші школярі виготовляли подарунок своїм матерям"Родинний оберіг", елементи якого символізують щастя, злагоду та добробут.
.
 
 
 




 



         
 





 
 
 
Для старшокласників , а саме учнів 8-х класів ТСШ №7 до Дня Матері проведено літературну годину "Образ матері у сучасній літературі". На захід була запрошена письменниця,член Національної спілки  журналістів України Валентина Семеняк, яка презентувала свою книгу "Чи легко бути мамою" та менеджер "Видавництва Старого Лева" Тетяна Мельник, яка ознайомила підлітків зі збіркою оповідань сучасних українських авторів "Мама по скайпу", висвітлюючи проблему соціального сирітства та книгою Оксани Лущевської "Інший дім". 
Бібліотекарі ознайомили юних читачів і зі збіркою "Матері"- колективним Гімном тернополян  найдорожчій Людині із вдячністю за подароване Життя , яка  об єднала в себе 173 присвяти, а упорядником  та редактором якої стала  тернопільська поетеса Марія Баліцька.
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар