вівторок, 5 квітня 2016 р.

Тиждень дитячого читання - 2016 завершено.

  Ось і завершився Тиждень дитячого читання "Великий книжковий БУМ!".  

     Він був дуже насичений різноманітними заходами. Не оминули  бібліотекарі увагою як книжкові новинки, так і книги, які  вже набули неабиякої популярності серед читачів.
  Юні користувачі приймали активну участь в іграх-конкурсах, рекламних іграх "Book slam" - "Я прочитав і вам раджу", веб-серфінгу "Книга незвичайна - книга віртуальна, книжковому фуршеті "Мода - 2016", творчих зустрічах з поетами нашого краю,майстер-класах, годинах пізнання, у тренінгах для підлітків та годині професійних уподобань, ознайомились з літературними портретами письменників та поетів-ювілярів 2016 року, книгами - ювілярами.
 У рамках Тижня дитячого читання  розпочалась акція "Сьогодні Читач - завтра Зірка!", яка дає шанс побачити найактивнішим читачам бібліотеки своє фото на "АЛЕЇ ЗІРОК ЧИТАННЯ" та залучити до бібліотеки більшу кількість читачів. 
   Свято минуло, а читання продовжується...
Цікавий факт: учені наполягають, що читання майже таке ж корисне, як і заняття спортом. І доводять, що читання цікавої книжки сприяє не лише інтелектуальному розвитку, а й психічному і фізичному здоров"ю.
Читаючи, ти подумки робиш усе те, що й герої розповіді. Тобто тренується твій мозок. Цього не відбувається, коли дивишся телевізор чи граєш в комп"ютерну гру. Фахівці стверджують, що 6 хвилин читання знижує рівень стресу на дві третини - набагато швидше, ніж прослуховування улюблених мелодій.



                    Тож свято читання завжди разом із вами, 
         зовсім близько ось тут у нашій бібліотеці! 

Ми завжди раді бачити вас!




Немає коментарів:

Дописати коментар