четвер, 14 липня 2016 р.

Проведи літо з книгою

   Центральна дитяча бібліотека  запрошує  
хлопчиків і дівчаток взяти участь у програмі літніх читань 
«Літо, книга, я - друзі!». 
Протягом літнього періоду в бібліотеці ви зможете  гарно відпочити, відправитися в захоплюючу подорож по
сторінках улюблених книг, прочитати яскраві дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками, пограти в пізнавальні ігри, вивчати англійську, малювати тощо. При бібліотеці працює «Книжкова лікарня», де ви зможете допомогти  ремонтувати пошкоджені книжки та журнали.   В нашій бібліотеці на вас чекають!  

Якщо ти не знаєш чим себе задіяти протягом 
літніх канікул, якщо ти цілими днями те й 
робиш, що вештаєшся без діла вулицею, зайди у Центральну дитячу бібліотеку, що знаходиться  по  Миру 4 А! ,
яка підготувала для тебе цікаві книжкові виставки, нові журнали, перегляди  улюблених  фільмів  й  багато чого цікавого.  

Мершій до бібліотеки! 
Не пошкодуєш:)

Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

                           


Хто сказав, що журавлик неодмінно мусить журитися? Наш журавлик із цим категорично не згоден, адже народився вельми життєрадісним. Ця риса характеру допоможе пташеняті у великому місті, куди він вирушає, щоб визволити друга. І тут починаються справжні пригоди!

Це просто неймовірно: близнюки Вова й Вітя з власної волі обертаються на козенят! Необачні хлопчаки й гадки не мають, що потрапили у пастку до злого чаклуна Відіваса-Пампаса. Виплутатися із халепи буде ой як непросто! А комарик Зюзя із другом жучком-світлячком Кузею відкрили бюро знахідок і тут таке почалося!





Коша — син справжнього дракона! Але не варто боятися цього хлопчика, адже він друг Грайлика, а Грайлик, як відомо, дружить тільки з хорошими дітьми. А ще Коша має секретну зброю. Яку? Про це ви довідаєтеся, коли прочитаєте цю казку. Для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.











Чи буває нудно в країні Дитиндії? 
Звісно, що ні! Навіть якщо нічим зайнятися, Грайлик обов’язково вигадає світ лицарів, донів та принцес. Певна річ, завертиться – закрутиться неймовірна гра з неймовірними пригодами! 














Де тільки не побував Грайлик, поки дістався Тридев’ятого Царства: і в Країні Солодощів, і в Країні Чагарників і Колючок, і навіть у Країні Ледарів... Для чого? Грайлик мусить виконати доручення загадкового дідуся Татая. А взагалі, у цих двох казочках дуже багато загадок. Прочитаєте книжку — і про все довідаєтесь, навіть про те, хто така Зага Маго...Для дітей












Чи завжди добре, коли дітлахам у всьому потурають, виконують всі їхні забаганки? Уявіть ситуацію, коли отримуєш все, що забажаєш. Що тоді буде? Саме в таку ситуацію потрапили Дитиндівці, тобто всі діти з Грайликового двору. Цікаво, що з того вийшло? Про це довідаєтеся із останньої книжки "Казкових пригод Грайлика". 










Кумедні історії про веселого бешкетника 
Філіпека та його друзів розсмішать як дітей, 
так і дорослих. Вони побачать світ його 
очима — очима «дуже чемної, розважливої 
та розумної не на свої роки дитини», як він 
каже про себе. Створила цього дивовижного
персонажа польська письменниця ..



Головний персонаж цієї казкової повісті – чортик Бос – спить, як заведено у чортів, у спальній ямці на камені й весь час мріє про справдешню м’яку подушку. А ще він мріє вирости, і ця мрія може збутися лише тоді, як у нього випадуть молочні зуби…





Немає коментарів:

Дописати коментар