четвер, 29 вересня 2016 р.

29 вересня засідання клубу «Розвивайко» для дітей 3-5років,який діє при ЦДБ, було проведено у формі фотосесії  з відомим фотохудожником 
М. Василечко під назвою "Зростаємо з книгою"














  Цього ж дня для учнів 4-В ЗОШ№9 та 4-А ЗОШ№16 були проведені літературні вибори «Голосуй за наших кандидатів». Бібліотекар відділу обслуговування молодших школярів Г. Лойко ознайомила юних читачів з кращими літературними доробками сучасних письменників України, що пишуть для дітей, а також провела вибори, щоб обрати письменника Тернопілля, книги якого найбільш запитувані читачами. 


                     

 Ним стала тернопільська письменниця 
Віра Паронова, якій учні  написали вдячного листа. 





На захід була запрошена також літературний редактор, художник видавництва «Навчальна книга - Богдан», авторка 15-и дитячик книжечок Ганна Осадко. Як художниця Ганна Осадко працює в різноманітних техніках: графіка, колаж, ілюстрації з пластиліну та скла, валяння із вовни. Пані Ганна представила дітям свої пластилінові книги на вірші Романа Скиби та власну книгу «Пластилінові загадки» .





     


    Юні читачі прийняли участь у відкритті «Алеї зірок читання»/ кращі читачі бібліотеки-2016, представленні на вітринних вікнах центральної дитячої бібліотеки.

















Немає коментарів:

Дописати коментар