вівторок, 1 червня 2021 р.

1 червня - Міжнародний День захисту дітей. ...

Немає кращої пори в житті людини, як - дитинство. 
Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного теплі спогади, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди.

 

 Сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося свято, а саме: посвята в читачі учнів 1-х класів школи І-ІІІ ступенів  економічного ліцею № 9 ім. Іванни Блажкевич м.Тернополя. Працівниками бібліотеки проведена екскурсія бібліотекою де ознайомили читачів з правилами користування бібліотекою з новинками літератури, звертаючи увагу на те що  людина, яка любить і вміє читати, має розумних, добрих і вірних друзів. Ці друзі – книги! Читачі мали змогу ознайомитись з блогом  Центральної дитячої бібліотеки"ЧИТАляси".
Переглянувши всі сторінки блогу, головний бібліотекар ще звернула увагу юних читачів на книгу-велетнь "Казки з Дивокраю", створену наймолодшими читачами ЦДБ, що отримала сертифікат Національного реєстру рекордів України як найбільша рукотворна книга України.
 


  



Школярики 2-Б класу прийняли участь у вуличній акції "Я і мої права" під час якої ознайомилися з правами дітей. 

Розвиваючи пізнавальні інтереси читачів, виховуючи читацьку культуру, працівники презентували артбуки бібліотеки:-"Казки Європи", та Р. Завадович "Пригоди гномика Ромтомтомика". Юні читачі  взяли участь у вікторині "Чи знаєте ви казки та їх героїв", грали гру "Виправ помилки!"яку провела бібліотекар молодшого відділу Бойко Тетяна. 
На завершення школярі з величезним задоволенням і натхненням прийняли участь у конкурсі "Малюємо Літо".











Юні читайлики подякували бібліотекарям за цікаво проведений час чудовою піснею.


Немає коментарів:

Дописати коментар