вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Майстер -клас "Вітальна листівка до Дня захисника України"

         Вже четвертий рік поспіль українці святкують День захисника України 14 жовтня замість радянського Дня захисника Вітчизни 23 лютого. Цього дня відзначають одразу три свята, тісно пов'язані між собою: День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Це свято є особливо важливим, адже сьогодні українські воїни, ризикуючи своїм життям, відстоюють незалежність та суверенітет України у війні з російським агресором, аби ми жили в мирі і безпеці.


16 жовтня з  нагоди  свята в  центральній  дитячій бібліотеці для учнів 4-Б ТНВК №9 бібліотекарі провели майстер - клас зі створення вітальної листівки за технікою орігамі з власноруч написаними привітаннями для своїх татусів, старших братів, воїнів.
Бібліотекар Тетяна Бойко розповіла школярам про історію започаткування цього свята та ознайомила з літературою по даній темі







 Бібліограф Макара Ірина навчала дітей власноруч виготовляти вітальну листівку

               



  
                                Маємо надію, що листівки до Дня захисника Вітчизни  подарують частинку вашого серця тому, кого ви хочете привітати з цим мужнім святом.
                                    




У цей День  і ми, бібліотекарі, приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас, дорогі наші захисники!












Немає коментарів:

Дописати коментар