понеділок, 15 листопада 2021 р.

Дружба без булінгу

 Іди від нас, булеру! Нас багато, нас не подолати.

Булінг - страшне зло. Наші руки мають бути лише для допомоги. Ми не маємо використовувати своїх рук для ударів, а своїх слів - для образ.
В бібліотеку завітав 5-А клас ТНВК "Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого" на зустріч з старшим інспектом відділу зв"язку з громадскістю та управління патрульної поліції в Тернопільській області Депертаменту патрульної поліції Ігор Ракочий. Бесіда тривала про публічні приниження та образи, висміювання, псування особистих речей або коментарі з погрозами у соціальних мережах - усе це прояви булінгу серед школярів. Дитячий булінг у школі з'являється з різних причин. Одні з найпоширеніших - бажання кривдника самоствердитися за рахунок слабших чи отримати задоволення від приниження школярів.Читачі цікаво провели годину спілкування з інспектором, та взяли участь в інтелектуальній грі "Стоп булінг", яка допомогла учням засвоїти золоті правила:
- поважати всіх учнів;
- поважати чуже майно;
- завжди ставитися до інших так, як я хочу, щоб ставилися до мене.
Читачі дізналися до кого можна звернуся у випадку складної ситуації, також про кримінальну відповідальність за прояви булінгу.
Бібліотекарі розповіли учням про книги, в яких можна знайти відповіді на ці питання. Подібні зустрічі надзвичайно важливі, адже діти мають виховувати в собі культуру спілкування, не залишатися байдужими, сприймати людей такими як вони є, поважати думки та погляди інших.

1 коментар:

  1. Г-н Педро и его кредитная компания оказали нашей компании невероятную помощь, предоставив кредитную линию для нашего постоянного роста агробизнеса, я так рад, что моя компания снова поднимается с помощью Педро, кредитного специалиста, который предоставляет мне 8 000 000,00 долларов США на бизнес-ссуды. Г-н Педро и его компания также предоставляют любую сумму кредита частным лицам или компаниям, которые ищут способ расширить или реализовать свой проект с низкой процентной ставкой 2 годовых. свяжитесь с ними, чтобы получить бизнес-ссуду, личную ссуду, коммерческую ссуду, стартовую ссуду, ссуду на покупку автомобиля, жилищную ссуду. на pedroloanss@gmail.com текст в WhatsApp: +18632310632 удачи "

    ВідповістиВидалити