20 червня в нашій бібліотеці відбувся захід присвячений знайомству з кулінарією європейських країн. Це вже вдруге в нас такий захід. Перший був в приготуванні шоколаду від харківської майстрині-шоколадниці - Олени Кузьменко. І ось - ловіть -, на цей раз був десерт від дуже гарячої
Італії під назвою "Панакота." Майстер-клас від шеф-кухара одного з ресторанів італійської кухні - Романа Майковича. Пан Роман дуже довго працював в Італії в ресторані Paneficio Via S. Giovani. Ми розмовляли на італійській мові, діти вивчили назви продуктів "Панакоти" італійською мовою.
Панакота - один з
найвідоміших італійських десертів. Його ще називають панна-котта, що в перекладі означає «варені вершки». Батьківщиною ласощі є П'ємонт - місто на півночі Італії. Ласощі представляє собою кремовий пудинг з додаванням різних інгредієнтів.
найвідоміших італійських десертів. Його ще називають панна-котта, що в перекладі означає «варені вершки». Батьківщиною ласощі є П'ємонт - місто на півночі Італії. Ласощі представляє собою кремовий пудинг з додаванням різних інгредієнтів.
Італія - дружня нам країна. Підтримує надання Україні статусу кандидатки на вступ до ЄС. Також ця країна підтримає вступ України до Європейського Союзу. Про це 16 червня під час брифінгу в Києві сказав прем’єр-міністр Італії Маріо Драґі.
Ми обговорили з дітьми на огляді дитячих книг італійських письменників.
Заходи в бібліотеці допомагають зблизити дітей внутрішньопереселених осіб і дітей тернополян.
Разом до перемоги!!!
Майстер-клас здійснено при підтримці Ukraine for European Union (EU)
Немає коментарів:
Дописати коментар