вівторок, 21 травня 2024 р.

Виховна година «Дорожні знаки знай та їх не забувай»

 Ми всі любимо своїх дітей і робимо все можливе, щоб вони були в безпеці та захищені від усіх видів загроз. Діти в групі ризику практично всюди, але на дорозі рівень небезпеки підвищується.

Хоча відповідні дорожні знаки для безпеки дітей встановлені практично на кожній дорозі, що веде до школи, парку тощо, ризик повністю не виключається, а лише зменшується. Крім того, ці дорожні знаки зрозумілі лише дорослим за кермом або пішоходам. Діти, які не знають про дорожні знаки, не знають про небезпеку, з якою вони можуть зіткнутися на дорозі.
Щоб забезпечити безпеку дітей на дорогах, важливо, щоб дорослі навчали значенню деяких часто вживаних знаків. Саме тому напередодні довготривалих літніх канікул ми провели виховну годину «Дорожні знаки знай та їх не забувай» спільно з Начальником ВЗГ УПП в Тернопільській області ДПП- капітаном поліції М’ялковською Олесею та Інспектором ВЗГ УПП в Тернопільській області Старшим лейтенантом поліції - Мельничук Ірина. Дітей познайомили з основними правилами пішоходів, дорожніми знаками, як правильно, та за допомогою чого потрібно перевозити маленьких пасажирів. На завершення, було проведено вікторину, а від наших гостей, діти в подарунок отримали світло відбиваючі елементи.

Немає коментарів:

Дописати коментар