понеділок, 7 березня 2016 р.

   4 брезня 2016р. у Центральну дитячу бібліотеку на зустріч з учнями  3-4 класів школи – колегіуму  ім. Й.Сліпого та учнями 5-Б класу ТЗОШ №9 ім. І.Блажкевич завітала письменниця з Києва, авторка й кураторка дитячих проектів «Додай читання», «Тату, почитай!», «Срібна читацька Книга», натхненник мистецького соціального проекту «Добро – Дій» Євгенія Пірог. Її проекти «Срібна книга» та «Казковий гопак» визнано Національними рекордами України.


Письменниця провела дійсно захоплююче і веселе свято, влаштувавши справжні «котячі походеньки». А допомагала їй у цьому книга «Марися та котячі походеньки», яку вона презентувала юним читачам.












Діти із великим захопленням слухали твори письменниці, а потім разом із нею співали пісню, яка стала лейтмотивом проекту «Додай читання», а також вправлялися в мистецтві орігамі, виготовляючи власноруч паперових котиків, які можна використати, як закладки для книг.







Зустріч з київською письменницею Євгенією Пірог дуже сподобалась школярам, залишивши в юних серцях радість і позитивні емоції.

Немає коментарів:

Дописати коментар