четвер, 29 вересня 2016 р.

    Розпочався «Бібліофест –VI» в центральній дитячій бібліотеці 28 вересня 2016 року вуличною акцією «Відкрийте бібліотеку заново!», під час якої бібліотекарі роздавали перехожим буклети та флаєра ЦДБ, щоб ознайомити мешканців мікрорайону "Дружба"  з роботою центральної дитячої бібліотеки та новими послугами.     
   




У книжковому сквері «Мода-2016» читачі бібліотеки мали змогу знайомитися з новинками сучасної дитячої літератури від видавництв України.




   
  Цього ж дня відбулась презентація нового артбуку бібліотеки «Сергій Сірий «Музика у слові»» . 



   

Книга складається з 14 сторінок, в яких окрім поетичних творів автора розміщені диски з піснями. З під пера Сергія Сірого загалом вийшло більше двох сотень пісенних текстів. Він є лауреатом конкурсів «Коронація слова-2014», «Коронація слова-2016» за перемогу у номінації «Пісенна лірика для дітей».  





  Учні 7-В ЗОШ№9, які були  запрошені на захід,ознайомилися з піснями про Україну та козацьку славу, про героїв Небесної сотні та АТО, піснями про Тернопіль та Тернопільський край, піснями про батьків та рідний дім та дитячими піснями. Доречі, у поета, заслуженого діяча естрадного мистецтва України багато не лише пісенних текстів для дітей, а й казок, байок, римованих оповідок.
      


  
Майстер-клас по виготовленню артбука власноруч провела для підлітків художник-дизайнер Тетяна Васенда.























Немає коментарів:

Дописати коментар