четвер, 19 жовтня 2017 р.

8 ЖОВТНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ЮРИСТА

Сучасна і незалежна Україна ще зовсім юна в правовому відношенні держава. Порядок в державі і благополуччя його громадян невід'ємно пов'язані з максимальним дотриманням і повагою прав і свобод людини.
Це важке завдання для молодої держави, але від її вирішення залежить життєздатність будь-якого цивілізованого суспільства.
6 жовтня в Центральній дитячій бібліотеці  відбулась година права "Закони які нас захищають", на яку були запрошені читачі бібліотеки,  учні 11-А класу ЗОШ №16. Працівник читального залу відділу обслуговування 5- 11 класів  Бобецька В.Я. провела бібліографічний огляд літератури по даній темі.
























Сьогодні, коли в УкЛейтмотивом зустрічі стала дискусія щодо того, чи все ми знаємо про свої  права і свободи. раїні втілюються в життя демократичні і правові засади, зафіксовані в Конституції, інших законодавчих актах, відбувається реформування правової системи, ця професійна майстерність спрямована на реалізацію найдемократичнішого принципу громадянського суспільства - "Держава - для людей". 
Саме про значення професії юриста та про основні правові закони нашої держави, розповідають матеріали книжкової виставки  «На терезах Феміди», 
підготовленої працівниками Центральної дитячої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар