пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

Спортивно-розважальне свято до Дня захисника України



До Дня захисника України  та з нагоди вшанування козацтва, Святої Покрови і 76-ї річниці з часу створення УПА в Центральній дитячій бібліотеці відбулося розважальне козацьке свято для молодшиш школярів "Спритні, вправні дітлахи - справжні юні козаки."

Співорганізаторами свята стали: Василь Шевчук - голова Хоростівського клубу зимового плавання; Тернопільський міський центр фізичного здоров"я населення.














Родзинкою свята стало встановлення нових рекордів Тернополя - 2018: 

рекорд "Максимальна кількість скоромовок за найкородший час" (Дадерко Аліна, 11 років, м. Хоростків);

рекорд "Найбільша кількість відтискань від підлоги з опорою на цвяхи" (Дадерко Віталій, 13 років, м. Хоростків);
рекорд " Відтискання від підлоги з опорою рук на ножах та опорою ніг на цвяхах" (Василь Шевчук, м. Хоростків);
рекорд " Піднімання двох гир вагою 32 кг однією рукою у вертикальному положенні одна на одну" (Андрій Балабух, с.Яблунів).
Сертифікати  рекордсменам вручав голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Олексійович Бицюра.



 Рекордсмен Тернополя  по складанню кубика-рубика 3 на 3 за 12,79 секунд Ревасевич Віталій, 16 років.
 Рекордсмен Тернополя по складанню кубика-рубика 4 на 4 за 1 хвилину і одну секунду Скочипець Назарій.
 Рекорд "Максимальна кількість скоромовок за найкородший час" Дадерко Аліна, 11 років, м. Хоростків (чемпіонка області, презер України з важкої атлетики).
Рекорд "Максимальна кількість разів відтискань від підлоги на  10-сантиметрових цвяхах" Дадерко Віталій, 13 років, м. Хоростків, чемпіон України, рекордсмен України з важкої атлетики.

 Рекорд "Піднімання двох гир вагою 32 кг однією рукою в вертикальному положенні одна на одній" Балабух Андрій, с. Яблунів.
 Рекорд "Відтискання від підлоги з опорою рук на ножах та з опорою ніг на цвяхах" Василь Шевчук, голова Хоростівського клубу зимового плавання"

Ці рекорди увійдуть у Книгу рекордів Тернополя, започатковану у липні 2017 року. На даний час в Книгу вписано 32 рекорди Тернополя.

Рекрдсмен 2017, 2018 Василь Шевчук зі своєю командою організували козацькі розваги для школярів 3-Б класу ТЗОШ "16 (класний керівник - Киналь Мирослава Петрівна) та 3-Г ТЗОШ №9 (класний керівник Владимир Ольга Юліанівна).



Переможці конкурсів були нагороджені солодкими призами від Василя Шевчука. Також всі школярі отримали подарунки від Василя Шевчука та міського центру фізичного здоров"я населення.  

Наші партнери - Тернопільський міський центр фізичного здоров"я населення.



читати більше тут

Немає коментарів:

Дописати коментар