середу, 25 серпня 2021 р.

Слався, Незалежна Україно!


День Незалежності України – це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбутнє повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Книжкова інсталяція: "З 30-літтям Незалежності, рідна Україно!"


А державні атрибути нехай надалі вселяють в серце кожного з нас гордість та спонукають на нові подвиги заради нашої Батьківщини. Центральна дитяча бібліотека вітає всіх з цим величним святом!
Пишаймося славною історією України, сучасними досягненнями та віримо у велике майбутнє нашої держави!
Слава Україні!

Патріотична арт-майстерка «Слався, Незалежна Україно!» Знагоди зо-річчя Незалежності України💙💛💙💛
Діти з радістю прийняли участь у майстер-класі, створивши своїми руками карту України у вигляді синьо-жовтих сердець.
Ми усі, діти і дорослі - патріоти рідної неньки України. Віримо в розквіт, щастя і добробут своєї землі. Так буде! Україна була і буде вільною, бо ми її безмежно любимо!
Цілі покоління століттями намагалися здобути свою державну незалежність. І ось саме нам Господь Бог дарував благодать жити плодами змагань наших великих попередників. Саме ми сьогодні стаємо учасниками і продовжувачами цих національно-визвольних змагань. Саме нам Господь Бог дарував великий дар, благодать жити, розбудовувати, скріплювати і захищати вільну й незалежну Україну.

 Епоха незламних: Олена Теліга. Відеофільм, створений в бібліотеці.


 Школа молодого блогера в бібліотеці. Відеомандрівка за книгою Лани Ра "Щоденник котячих мандрів", за мотивами мультимедійного серіалу:«Моя країна - Україна.»

Даниїл Рудакевич - наш бібліотечний блогер і розповість вам про дуже цікаву книгу, яку бібліотека отримали завдяки Програмі поповнення бібліотечних фондів від #Український_інститут_книги. Отож, знайомтесь:
"Моя країна Україна:" Щоденник котячих мандрів. Автор - Лана Ра.
«Щоденник котячих мандрів» — це нотатки непосидючого кота, який любить подорожі та відкриття. Відвідуючи різні куточки України, кіт дізнається багато чого цікавого з історії того чи іншого краю, слухає легенди, знайомиться з мешканцями. І, звісно, щоразу потрапляє у неймовірний вир пригод.

З Днем Незалежності України! Вітаємо вас, друзі.


Немає коментарів:

Дописати коментар