середу, 25 травня 2022 р.

23 травня - Деь Героїв України.

Це день пам'яті всіх українців, що присв"ятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Передусім це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. День Героїв відзначають понад сімдесят років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначити 23 травня як День Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

За підтримки представництва ЄС в Україні Євроклуб "Тернопільська центральна дитяча бібліотека" продовжує свою роботу.

23 травня в бібліотеці відбувся партіотичний захід. Презентація радіоподсту "Українська героїка", мультпрезентація - "Україна - країна Героїв".

Бібліотеку відвідують діти внутрішньо-переселених осіб. Разом всі ми - діти Ураїни. Вони приймали участь в радіоподкасті, і інших заходах бібліотеки.

Дарина - з Луганської області. Вона гарно грає на електрогітарі, і музична пауза сьогодні була за нею. Пані Олена  Кузьменко - з Харкова, провела майстер-клас з виготовлення паперового ангела-охоронця.


Не обійшлося без конкурсів і призів, які надіслали нам Представництво Євросоюзу в Україні. А діти люблять подарунки і стараюся їх отримати. Разом ми є сила!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар