четвер, 19 травня 2022 р.

#StandWithUkraine #UAPeremoha День Європи.

Від Представництва ЄС в Україні Ukraine for European Union (EU)

Euroquiz.org.ua , за підтримки управління культури і мистецтв ТМР в бібліотеці запрацював наш Євроклуб-2022 "Тернопільська центральна дитяча бібліотека" КУ Тернопільська міська ЦБС з програмою "ЄвроБібліотека."🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
18 травня в бібліотеці відбулася відеоконференція з інтерактивною студією до Дня Європи. Велике спасибі всім, хто зміг під*єднатися. А це українські євроклуби, наші партнери по проєкту, вийшла в ефір тернопільська письменниця і казкарка Ірина Мацко, яка в цей час працює в Польщі з українськими дітьми, Оксана Ратушняк, також письменниця. Щиро вдячні за підтримку і під*єднання до конференції представників Тернопільської міської ради - начальника управління культури і мистецтв - Світлана Козелко. Також вдячні нашим колегам-бібліотекарям на чолі з нашою директоркою - Оксаною Лехіцькою.
Далі ми святкували День Європи в бібліотеці. Для членів нашого євроклубу і всіх охочих була євро-гра за книгою "Європа-гра": у великому, малому, в історії та мріях. Працівники бібліотеки підготували чудову презентацію "Історія Європи в казках", була вікторина і ми складали пазли Європи на карті. Опісля, діти були поділені на чотири команди і за допомогою карти складали відповіді на запитання по книзі "Європа-гра", яку ми отримали раніше від організаторів проєкту.
Ще була в нас презентація книги Оксани Ратушняк "Пташка радісно співає" на українській і польській мові і "Ключики весни" на українській мові. Книжка-розмальовка Ірини Мацко "Мамине серденько" - також ми предствили в бібліотеці. Всі ці книги були подаровані авторами бібліотекам нашої Тернопільської ЦБС.

В бібліотеку приходять діти внутрішньо-переміщених осіб, які і відвідують наші заходи.
Незламні!!! Разом переможемо!!! Наближаємо перемогу разом!!!













Немає коментарів:

Дописати коментар