вівторок, 19 липня 2022 р.

Відеоконференція з редакцією журалу «Джміль» ...

 «Джміль» — це часопис, який не містить реклами, кожний квадратний сантиметр журнальної площі слугує для розвитку дитини. 

Наша Центральна дитяча бібліотека прийняла участь у липневій відеоконференції з видавництвом журналу.
ДЖМІЛЬ” — єдине у своєму роді друковане періодичне видання для дітей дошкільного й молодшого шкільного віку. Було піднято багато цікавих питань, мали можливість познайомитись  з редакційною колегією, з авторами, художниками та ілюстраторами, які працюють над створенням журналу.
"Джміль" - журнал, що не здається",  яку організувала редакція журналу.
Головний редактор журналу - Ганна Остапенко, презентувала новий випуск журналу, та розповіла, з якими труднощами зіткнувся журнал з початком війни.












Дякуємо Наталі Людкевич та Лілі Куліковській за запрошення, та цікаву зустріч. Центральна дитяча бібліотека передплачує дане видання, а саме журнал "Джміль", яке допомагає в роботі. Завдяки корисним матеріалам, які є у журналі ми зможемо провести цікаву патріотичну годину, яку запланували на майбутнє "Наше майбутнє у мирній країні". Впевнені, що наші юні читачі Центральної дитячої бібліотеки отримають багато задоволення від захопливого читання разом із Джмеликом та його друзями.

Ми переконані, що журнал "Джміль"в нашій бібліотеці має попит у наших маленьких відвідувачів.


Немає коментарів:

Дописати коментар