середа, 25 вересня 2024 р.

Презентація нової літератури від видавництва «Підручники і посібники»

 

Бібліофест- XIV «З книгою до Перемоги» стартував в бібліотеці презентацією нової літератури від видавництва «Підручники і посібники».
Будь-яка книга та читання загалом – розвивають. Що саме і як це працює?
До нас завітав веселий і драйвовий 4-Б клас ТСШ№7 (Вчитель- Тарас Оксана Омелянівна), і разом з менеджером видавництва Марією Гап’юк, обговорили найкращі книги для дітей.
Професійна, змістовна розповідь Марії Гап’юк, провідного спеціаліста Видавництво "Підручники і посібники", зацікавила учнів. Юні читачі дізналися, що в дитячих книгах є багато сенсу, які вони з легкістю прочитають між рядків, зрозуміють та навіть перенесуть у власне життя. Також чудово, коли книга містить не лише художню історію, але й навчає чогось практичного, дає знання з певної сфери, а то й пропонує виконати різні завдання, аби спробувати щось нове.
Книги видавництва приємно тримати в руках, читати та розглядати. Це саме ті книги, що "відірвуть" дітей від гаджетів і зацікавлять їх до читання.
В бібліотеці ми підготували для дітей вікторини, завдання про книгу.
Родзинкою нашого заходу було нагородження «Найкращого- читача», яким став Федорчук Артем. Саме Артем проявив наполегливість та завзятість і прочитав найбільшу кількість книг, серед учнів свого класу. Як нагороду, від бібліотеки він отримав подарунки та читацьку грамоту.
Бібліофест- XIV матиме продовження.







Немає коментарів:

Дописати коментар