вівторок, 26 лютого 2013 р.

АНОНС!


27 лютого о 13:30 год.
відбудеться зустріч з відомою письменницею, фотохудожницею та журналісткою  
Валентиною Семеняк-Штангей



Валентина Семеняк-Штангей народилася на Черкащині у мальовничому містечку Тальному. Дитинство і юність минули в селі Мошурові цьогож району.
Після закінчення десятирічки студіювала журналістику у Київському державному університеті імені Т.Г.Шевченка.

Працювала кореспондентом у херсонській газеті "Наддніпрянська правда" та тернопільському молодіжному виданні "Ровесник", у західноукраїнському представництві канадського журналу "Родина". Плідно співпрацює з багатьма республіканськими виданнями. 

Член Національної Спілки журналістів України. Член обласного літературного об'єднання при Тернопільскій обласній організації Національної Спілки письменників України. Лауреат літературного конкурсу гумору та сатири у Філадельфії (США).


Під час зустрічі відбудеться презентація нової книги авторки «Писана торба».

... Старий помирав... Вечірнє сонце повільно ховалося за сусідню багатоповерхівку. Останній сонячний промінь непомітно торкнувся віконної шиби. Далі ковзнув рамою і пройшовся підвіконням... На якусь мить погляд Старого затримався на тендітних пелюстках білосніжної квітки. Старий жадібно вп`явся очима у квіткову ніжність і насолоджувався баченим. Милуючись живою красою земного творіння, на якусь мить він забув про все на світі. І споглядав те, чого не момічали інші. Квітка, назву якої він не знав, граціозно і шляхетно напружувала кожен свій невидимий м`яз і тягнулася до сонця. Вона поспішала: у передчутті ночі,всотувала в себе кожну краплину світла. І раптом почала змінювати свою форму...

З оповідання "Старий і квітка", 
збірка оповідань "Писана торба"

Немає коментарів:

Дописати коментар