вівторок, 6 грудня 2016 р.

Тиждень правових знань в Тернопільській міській ЦБС

Діти, безумовно, є найбільш незахищеною та вразливою частиною населення. Вони повністю залежать від дорослих і так само, як і дорослі, стають жертвами фізичного, сексуального й психологічного насильства. Насильство над дітьми - це проблема, що викликає серйозну стурбованість суспільства. Насильство над дітьми - широке поняття, яке включає різні види поведінки батьків та опікунів, інших родичів, учителів, вихователів, будь-яких осіб, які старші  або сильніші. 

І саме темі "Попередження насильства в сім"ї " у рамках тижня правових знань в центральній дитячій бібліотеці  для учнів 7-Б школи-колегіуму ім. Йосипа Сліпого було проведено  диспут "Злочини проти неповнолітніх"
  В читальному залі була представлена виставка газетно- журнальних статей "Квіти життя". 


Захід проходив у вигляді діалогу, який провела для юних користувачів координаторка правоосвітнього напрямку Молодіжного центру розвитку "МІСТ" Гевко Мар"яна.

 

  Школярі активно прийняли участь в оформленні та презентації плакатів "Насильство - це...", у рольових іграх, ознайомились  зі службами Тернополя 
у справах дітей. 




   
                                               
  

 Бібліотекарями була підготовлена пам"ятка на допомогу сімейному вихованню "Батькам про права дитини" та інформаційний листок "Хто може допомогти жертвам домашнього насилля".

Немає коментарів:

Дописати коментар