вівторок, 11 квітня 2017 р.

Презентація книг Наталки Михно у бібліотеці

       11 квітня  у Центральній дитячій бібліотеці відбулась презентація нової книги відомої краянки, письменниці Наталки Михно. ЇЇ книгу критики назвали «оптимістичною терапією для України».
Авторка у «Звільненні» торкається гострої проблеми самотності, подаючи її з глибокою психологічною проникливістю та високою повагою до істини. Письменниця, провівши своїх героїв через буденні проблеми, що є нагальними для українського суспільства першого десятиліття ХХI ст., із притаманною їй художньою майстерністю бере за основу «філософію серця» Григорія Сковороди і сміливо вказує на шлях до звільнення від цих проблем .                                                                                                                                                       

Учні 10-А класу школи-колегіуму ім. Йосифа Сліпого ознайомились з біографією та творчим доробком талановитої письменниці, переглянули відеоролики за її участю. Головний бібліотекар Галина Ставська провела бесіду за книгами: "Скарби твого міста: Теребовля" та "Скарби твого селища: Микулинці", що увійшли у започаткувану Наталкою Михно  серію "Мандрівка Україною".  Готуєтьс я до друку ще одна книга цієї серії - "Скарби твого міста : Тернопіль".


Чекаємо з нетерпінням виходу книги у світ і бажаємо успіхів та натхнення талановитій письменниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар