вівторок, 27 лютого 2018 р.

У вінок пам"яті Лесі Українки

З нагоди 147- річниці від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки працівники Центральної дитячої бібліотеки для учнів 4-Б ЗОШ №9 провели майстер-клас по виготовленню скрапбука "Леся Укаїнка -
 дітям".

            

Бібліотекарі ознайомили школярів з цікавими фактами із життя видатної поетеси, провели вікторину "Що ви знаєте про життя та творчість Лесі Українки", ознайомили з книгами, представленими на виставці "Вінок 
дитячих творів Лесі Українки" та разом з юними читачами оформили скрапбук за поезією для дітей класика української літератури.
Скрапбукінг – це один із видів так званого хенд мейду. Він полягає у виготовленні та оформленні фотоальбомів чи окремих фотографій. Сьогодні до скрапбукінгу відносять і виготовлення привітальних листівок,конвертів, записників.
Працівник бібліотеки  Макара Ірина оформила альбом  у стилі "хенд мейд",  а діти з великим захопленням відображали своє бачення віршів поетеси у малюнках, які потім вклеювали у скрапбук. Таке пізнання творчості письменника через малюнок неабияк запам"ятовується юним читачам.




 








Немає коментарів:

Дописати коментар