пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

"День відкритих сердець" у бібліотеці






       День Cвятого Валентина – свято закоханих – відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, У нас – з початку 1990-х років.
     Чому саме цей день і чому саме свято закоханих?
З приводу цього існує чимало красивих легенд. Відома легенда з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів із їхніми коханими.
       Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті. Доказом того є казки, в яких, як відомо, зашифрована вся набута людьми мудрість.
     Зазвичай у бібліотеках проводиться цілий цикл заходів, присвячених Дню Валентина.  От і в центральній дитячій бібліотеці для учнв 5 - Г ЗОШ №9  бібліотекарі підготували літертурно - розважальну програму "День відкритих сердець".
 Школярі дізнались цікаву інформацію про святкування Дня Валентина у різних країнах світу, ознайомились з новинками літератури,
 прийняли участь у конкурсах:"Розкажи про почуття жестами",  "Чи уважний ти кавалер", "Стань дизайнером ", танцювальних конкурсах, селфі з улюбленою книгою, акції “Зізнайся бібліотеці в коханні”. Привітання та побажання бібліотеці школярі залишали на валентинках,  які згодом перетворилися  на велику “валентинку” .




 




а ура"  сприйняли школярі  майстер-клас по виготовленню валентинок  "Подаруй часточку любові", який бібліотекарі провели за участю координатора проекту "Файне єднає" Стасенко Тетяни.









Від усього серця вітаємо читачів нашого блогу із цим чудовим святом. День святого Валентина - пора любові і романтики, юності і щастя. Нехай же він буде яскравим і радісним, змусить серце битися швидше в передчутті незвичайних подій. Нехай це свято подарує незабутні враження, приємні відчуття.

Немає коментарів:

Дописати коментар