понеділок, 8 квітня 2019 р.

Прем"єра книги Л.Костишин, Б. Мельничук "Пастка для орла"


Центральна дитяча бібліотека у рамках Тижня дитячого читання репрезентувала сучасну казку для дітей від тернопільських письменників Богдана Мельничука і Лілії Костишин "Пастка для орла". 
Сучасна українська казка, в якій звучить тема російсько - української війни, про те, як зайчикову хатку захоплює двоголовий орел і оголошує ліс своїм володінням, а звірят - рабами. Тоді лісові мешканці розуміють, що тільки в єдності їхня сила, придумують для орла пастку і нейтралізують його.



- Щоб казка була ближчою дітям, ми зробили її сучасною, - зазначає пані Ліля. Звірята користуються гаджетами, інтернетом, шукають інформацію у Вікіпедії. Крім того, там є багато українських традицій та обрядів. 
На захід були запрошені учні 3-А кл. ТСШ №7, одна із авторів книги Лілія Костишин та художник - ілюстратор Ірина Кафтан. Школярі переглянули у медіному форматі виставу, підготовлену третьокласниками ТНВК № 7,

 поспілкувалися з гостями бібліотеки та активно прийняли участь у флешмобі "Хай любов до України в кожнім серці проросте".

 

 







 





Немає коментарів:

Дописати коментар