пʼятницю, 10 травня 2019 р.

Бібліоальманах "Три матері в серці дитини"


Мама…Перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили, звеличували, бо від малечку і протягом багатьох літ супроводжують нас у житті її ласки й турбота. У різні святкові дні ми згадуємо і вшануємо жінок - матерів, але є один день - другої травневої неділі – для українців особливий, і воно нині повернулося до нас із давніх давен. Це – День Матері, світле родинне свято.

Гостею Центральної дитячої бібліотеки була молода тернопільська поетеса, прозаїк, член НСПУ Ольга Атаманчук, автор збірок поезій «Вплету любові стрічку у мереживо життя», «Нізвідки чекаю дива», книги віршів для дітей «Як весна». 

На творчу зустріч були запрошені учні 4-Г класу, ТНВК ШЕЛ №9 ім. І. Блажкевич. Літературний ігроленд "Поетична імпровізація разом з дитячим письменником" подарував юним читачам безліч емоцій, цікавих хвилин спілкування, спонукав школярів самотужки римувати слова, складати вірші, розгадувати кросфорд, ключове слово в якому –Україна.


 Напередодні Дня матері, прослухавши вірші пані Олі, діти гуртом склали вірш-присвяту мамі. Ми бажаємо всім Матерям міцного здоров’я, довгих літ життя і щоб сльози на їхніх очах проступали лише від радості і щастя!
Бо материнська любов мов квітка…
Така ж ніжна, така ж зворушлива і така ж прекрасна!

Немає коментарів:

Дописати коментар