середу, 29 травня 2019 р.

До Дня захисту дітей

     
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості і одвічної надії. Кожна дитина має право бути захищеною, мати належні умови розвиватися і навчатися для кращого майбутнього. Завдання і обов"язок органів влади, школи, родини та бібліотеки всебічно заохочувати право дитини на участь у культурному і творчому житті.
Сьогодні в бібліотеці проходили заходи під назвою "Права дитини очима дітей." На відділі обслуговування учнів 1-4 класів намолодшим була презентована книжково-ілюстративна виставка "Великі права маленької людини", а для старшокласників бібліотекарі підготували виставку "Ти на життя і щастя маєш право."
                       

Юні школярі 6-Б класу Тернопільської загальноосвітньої школи №16 ім. В. Левицького прийняли участь у тренінгу "Знай свої права, дитино!", який провела головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Олена Кочмар. 


На наш захід завітав заступник міського голови Леонід Бицюра, який є головою Тернопільської кінокомісії. 


Діти переглянули фільм "Проголосуйте за мене, будь ласка" у рамках чергового засідання Кіноклубу Docudays UA при КП "Тернопільська кінокомісія." Обговореня провела співзасновник дитячо-юнацького медійного центру "Планета Z" Наталія Орищак, котра є представником Тернопільської кінокомісії. 


 Порадував школярів і виступ учнів школи танцю "Конект".



                                    
З метою популяризації знань про права дитини Тернопільська кінокомісія спільно з Тернопільською центральною дитячою бібліотекою за підтримки головного територіального управління юстиції розпочали флешмоб "Я маю право".








Немає коментарів:

Дописати коментар