вівторок, 21 травня 2019 р.

Прем"єра книги О. Вільчинського "В степу під Авдіївкою"

23 травня - День Героїв України.


День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. У 1941 році Другий великий збір Організації українських націоналістів постановив відзначати 23 травня як День Героїв.


Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці і дівчата, діти та літні люди, які стали до лав боротьби за нашу Батьківщину. 



Мультимедійна презентація "За волю й славу України"
 У бібліотеці відбулася зустріч з тернопільським письменником  Олександром Вільчинським, який презентував свою книгу "У степу під Авдієвкою" учням 9-в класу ТНВК ШЕЛ 9 ім. І.Блажкевич



 Молоде покоління повинно знати своїх героїв, які віддали життя за свободу та незалежність України.
 День героїв відзначається 23 травня, але святкові та вшанувальні заходи проходять весь тиждень, на який припадає свято. Масові заходи переважно відбуваються в п'ятницю, суботу та неділю.
Традиція святкувати День героїв у незалежній Україні започаткована за ініціативою Львівського обласного об’єднання "Просвіта", Конгресу українських націоналістів й підтримана Львівською обласною і міською радами та низкою інших громадських організацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар