понеділок, 7 жовтня 2019 р.

Потяг книжкових новинок для середнього і старшого шкільного віку.

В нашій бібліотеці є нові надходження!!!
Підлітковий вік здебільшого виявляється складним періодом для дітей. Швидкі зміни, що відбуваються з тілом і душею, нові виклики, необхідність самовизначення, часто нерозуміння батьків. Книжка, що вчасно потрапить до рук, може дуже полегшити життя і дітям, і батькам
А хорошу підліткову прозу ще треба пошукати. Книжок багато, але як обрати?  

Відносно новий жанр Young adult за кілька років зумів підкорити світ з обох сторін океану і трансформувався з книжок тільки для підлітків в один з найпопулярніших літературних напрямів XXI століття. Книги з цього розділу будуть цікаві читачам для середнього і старшого шкільного віку.

І для підлітків, і для молоді, і для дорослих, в нашій бібліотеці ви знайдете цілий ряд книг з чудовими сюжетними лініями, з безліччю фантастичних і захоплюючих елементів екшену.

Сьогодні у світі найпопулярнішим та найперспективнішим, звісно ж небезпідставно, вважається жанр фентезі. 

Окрім відомих творів та світових бестселерів, в категорії фантастичної літератури для підлітків ми познайомимо вас з популярними новинками книжок справжнього українського фентезі. Читайте книжки в нашій бібліотеці, і на вас чекають неймовірні пригоди, криваві баталії та героїчні подвиги, підступні зрадники і вірні друзі.


Нон-фікшн (документальна проза, документальна література) вже давно і щільно увійшла  в українську літературу.Яскраві обкладинки та цупкі назви, такі як “Як стати щасливим” або “Як буди впевненим у собі” – всі ці маленькі маркетингові ходи авторів розраховані на те, щоб як можна скоріше прикувати всі людські погляди до книги. Лише потім, при знайомстві із текстами, ми розуміємо, наскільки цікавими та корисними є подібні книги. 
Краса подібних книг криється не тільки в їх зовнішності! Не вірите? Тож переконайтеся самі.
Це барвисті книги-мотиватори, які допоможуть читачеві пізнати самого себе та налагодити свої внутрішній та зовнішній світи абсолютно безболісно!

Не бійтесь заглядати у словник!!!!

 Шкільна програма - класика, яка витримала час і найкращі книги сучасності.

Немає коментарів:

Дописати коментар