четвер, 12 грудня 2019 р.

Підготовка до Дня Святого Миколая Чудотворця. ...

   19 грудня вся Україна святкує День Святого Миколая Чудотворця. День Святого Миколая ще не настав, а підготовка до одного з найулюбленіших свят уже розпочалась. Діти завжди з нетерпінням чекають це свято, бо вірять, що справедливий Миколай за хороші вчинки принесе нагороду.
    Сьогодні, напередодні свята у Центральній дитячій бібліотеці, бібліотекарі провели майстер-клас  зі школярами 2-го Г класу навчально - виховного комплексу ЗОШ №-9 економічного ліцею І-ІІІ ступенів ім. Іванни Блажкевич. Виготовлення Миколайчика з кольорового паперу у техніці орігамі. 
Секретами створення іграшки із паперу в стилі орігамі поділилась з читачами бібліотекар Макара Ірина, яка розказала про техніку виконання . Процес і результат неодмінно сподобався учням і вчителям! Ірина Сергіївна отримала  подяку від адміністрації та педагогічного колективу школи, а також і від  батьківського комітету, підписана і закріплена печаткою директором школи  Рибаком Г. В. За вагомий внесок у вихованні дітей, популяризацію національної дитячої літератури й проведення майстер - класів, нагородили грамотою і колектив Тернопільської Центральної дитячої бібліотеки. 


Майстер - клас пройшов у невимушеній приємній атмосфері, зарядивши всіх присутніх передсвятковим настроєм. 


Колектив центральної дитячої бібліотеки щиро вдячний за відзнаку та високу оцінку нашої праці  адміністрації школи, педагогічному колективуа також батьківському комітету навчально - виховного комплексу ЗОШ №-9 економічного ліцею І-ІІІ ступенів ім. Іванни Блажкевич.
Надіємось на подальшу співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар