пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Новий рік святкуємо - радість всім даруємо…

 Новорічні свята – це час красивої, доброї казки, яка приходить в кожен будинок в кінці кожного року з настанням зимових холодів. Новий рік приносить нам надію на краще і дарує безліч подарунків. У цей час ми починаємо відчувати себе героями казки. Наближення Нового року відчувається і в бібліотеці. З нагоди Новорічних та Різдвяних свят Центральна дитяча бібліотека підготувала з нових надходжень літературиказково-новорічний калейдоскоп. 


  Новий рік в бібліотеці - атмосфера найтеплішого свята. На вулиці  холод, а в бібліотеці ялинка, казкове тепло, яке ніякий Інтернет з телевізором ніколи не замінять. Після новорічних свят у бібліотеці діти перестануть ставити запитання, а самі розкажуть дорослим, що вони дізналися нового і цікавого. Саме після знайомства з безліччю книг, читачі дізнаються в якій країні в новорічну ніч, щойно проб'є годинник північ, починають розвиватися казкові події.  Привертаємо вашу увагу до чудової книги "Завдання для Бабайка або Різдвяна  плутанина" авторка якої Любов Загорська.


На зимові свята повсякчас трапляються дива, але такого світ іще не бачив! Спочатку святий Миколай не приніс ані подарунків, ані різок дітям з українського містечка, а потім і Санта в Америці все переплутав. Саме час братися за розслідування: хто підлаштував такі капості та чому вони сягнули одразу двох континентів? Разом із героями цієї дотепної різдвяної казки юні читачі шукатимуть таємничого капосника, дізнаються, чому варто вивчати іноземні мови і як за допомогою дружби можна подолати будь-які перешкоди.

Новорічна атмосфера панує у бібліотеці усюди. 

1 коментар:

  1. З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно - різдвяні свята і дорослі і малі. Працівники міських бібліотек створили для всіх відвідувачів атмосферу свята, організувавши цикл заходів. Кожна бібліотека прикрасилась до Новорічних свят, де чекають казкові герої на сторінках книг нових надходжень.
    Магія новорічних свят в бібліотеках системи дарує читачам подорожі до казкового світу пригод та розваг.

    ВідповістиВидалити