вівторок, 19 січня 2021 р.

Книжково-космічна мандрівка "Відкриваємо космос. Від телескопа до марсохода".

 Наскільки красива Земля з космосу і скільки лиха завдають їй її жителі. Але головне, що з космосу кордонів не видно, Земля — спільний дім для всіх національностей, тому нам необхідно об’єднатися заради її порятунку. Кращі уми людства віками намагалися зрозуміти, що знаходиться за небом і як на ньому тримаються зірки. Вчені довели , що  політ в космос можливий і у космосі ще багато загадок.  Зоряні світи завжди приваблювали людство своїми нерозгаданими таємницями. На сторінках цих книг вас чекає чимало відкриттів і фантастичних зустрічей. Отож, подорож починається.

Поважний науковий багаж і рушійна сила уяви - два складники чудово проілюстрованого путівника нашою Сонячною системою. "Сонячна система: путівник для туристів" - незамінна книжка у валізі кожного космічного мандрівника. У ній ви знайдете всю важливу інформацію про майбутню подорож, зокрема про те, як дістатися до того чи іншого місця Сонячної системи й що робити після прибуття. Не знайти кращої книжки для шукачів космічних пригод і тих, кого в космічних подорожах захоплює наука. Не шукайте інших путівників, не чекайте іншої нагоди - ваша ракета вже готова до старту!


Книги про космічні пригоди для дітей – чи не найкращий спосіб підкорити нову планету чи вберегти важливу зірку, візьмімо хоча б наше сонце, від самоспалення. Можна відправитись в захоплюючу подорож з найвідомішим космічним мандрівником та підкорювачем Джорджем. Варто лишень взяти до рук першу книгу з серії від батька й доньки Стівена і Люсі Гокінгів під назвою «Джордж і таємний ключ до Всесвіту», як вас закрутить у вирі пригод  і кортітиме підкорювати космос ще і ще!


Історія знає чимало видатних і талановитих українців, які зробили значний внесок у розвиток науки таким чином вплинули на Україну та світ:- своїми вчинками, працею, думками, відкриттями та дослідженням. Леонід Каденюк - життя людини повинне починатися з мрії. Книга представлена таким чином, що буде цікаво читати дорослим разом із дітьми. Спільне читання та обговорення - найприємнніший спосіб проведення дозвілля і найефективніший спосіб виховання. 


 Для справжніх дослідників світу! Енциклопедія «Таємничий космос» познайомить читачів з одвічними мандрівницями — кометами, розповість найцікавіші факти про планети і супутники, зірки і пульсари, дивовижні небесні тіла. Відкриє незнані простори і дозволить розглянути унікальні фото, зроблені за допомогою космічних апаратів і найбільших телескопів світу. 

Книги розповідають про освоєння і загадки безмежного космічного простору, що має назву Всесвіт. А почалося освоєння Космосу з того, з чого починаються всі освоєння й відкриття, — з великої мрії. Людина здавна вдивлялася в зоряну височінь, і чарівна краса цієї рухливої, мов живої, нескінченності, що мінилася сріблом, заповнювала її серце. А ще людину підкорила незвичайна впорядкованість, що панує серед небесних світил, — і видиме погляду чергування їх протягом доби, і строгий лад у їхньому розташуванні на небі. З давньогрецької «Космос» якраз і перекладається, як «Порядок». Але саме з великої літери, бо в цьому випадку йдеться про Порядок, що лежить в основі справжньої краси.

Немає коментарів:

Дописати коментар