вівторок, 6 липня 2021 р.

8 липня - Український День родини. ...














Родину  вашу у святковий час 
Ми хочем щирим серцем привітати.
Нехай добро іде у вашу хату, 
А все недобре оминає вас.

8 липня в Україні святкується Український День родини  - відносно молоде свято, яке відзначається щорічно з 2012 року. А в міжнародному співтоваристві Д ень родини засновано Генеральною Асамблееєю ООН ще в 1993 році відзначажться 15 травня.
Родина - це найрідніші, найближчі люди, які допомагають усім нам у складних ситуаціях, дарують нам тепло.
Родина - це  безпечний і затиший рідний дім, а родинне тепло й уроки життя - це те, що людина бере із собою в усі дорослі шляхи. 
Родина - це люди, які любитимуть тебе не зважаючи ні на що.
Родина - це добро, підтримка, любов, затишок, добробут. Для дітей родина - це своєрідне середовище, в якому у них складаються умови їх духовного,інтелектуального, емоційного та фізичного розвитку. Для дорослої людини родина є джерелом підтримки та розуміння. Справжня цінність у житті - це рідні та близькі люди. Члени родини пов"язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовітворенні, звідси, мабуть і пішов вираз: сім"я - осередок суспільства. Цей день - гарна нагода приділити більше уваги своїм рідним, подарувати радісні незабутні емоції та висловити сво ніжність та піклування. 
 
Центральна дитяча бібліотека вітає з Днем родини. Бажаємо взаєморозуміння, щастя,райдужних планів і безлічі цікавих занять. 
Нехай родина завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів. нехай буде мир та злагода.

Немає коментарів:

Дописати коментар