четвер, 9 грудня 2021 р.

Правовий всеобуч

 10 грудня - Міжнародний день прав людини.


"Зупинимо булінг разом! Ми за безпечну школу. Ні насильству!", - під такою назвою пройшов правовий всеобуч в бібліотеці.
На зустріч з школярами 6- А класу, ТНВК #16 ім. В.Левицького прийшли працівники Ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції: інспектор Уляна Федоришин, дільничий поліції Олена Стрілець, начальник СПДП ВП ПП Тернопільського РУ поліції - капітан Гуменюк Галина та старший інспектор РУ поліції - лейтинант Павло Пелешок.
Учні отримали юридичну консультацію, що звертатися із заявою про випадки булінгу потрібно до керівника закладу освіти. Якщо необхідна психологічна допомога - звертатися на Національну дитячу "гарячу" лінію 116 або 111.
Якщо вчителі та адміністрація не вирішили проблему - звертатися потрібно до поліції або телефону за номером 102.

Булінг - це насильство. Булінг - це поразка!
Працівники бібліотеки провели огляд літератури "Дружи без булінгу," де в художній літературі описані проблеми булінгу і відповіді, як його подолати.
"Стоп домашньому насильству" - працівники поліції розповіли дітям, куди потрібно звертатися від домашнього насильства: національна "гаряча лінія" для запобіганню домашнього насильства 15-47, поліція - 102.
Дуже важливо своєчасно звертатися за кваліфікованою юридичною допомогою.

Немає коментарів:

Дописати коментар