вівторок, 14 грудня 2021 р.

Містом іде Миколай... .

 

Коли в повітрі витає запах зимових свят - наші душі розквітають, оселі дихають затишком, а серця наповнюються щастям і вірою в казку. Та чи роділяють із нами любов до цих чарівних днів жителі інших країн? Як вони святкують? На які подарунки чекають і хто їм приносять? Про ці дивовижні традиції, пригоди й теплі родинні історії переповіли для нас провідні українські  письменники. А познайомили юних читачів, учнів 5 - А класу ТНВК ШЕЛ 9 ім. І.Блажкевич,  які завітали до Центральної дитячої бібліотеки працівники книгозбірні. Взимку у святкову і передсвяткову пору трапляються різні дива та пригоди. Свято наближається!#тижденьчитання Національний тиждень читання з 13 до 19 грудня #знайдисвоюкнижку Різвяні читання в бібліотеці, урок народознавства "Містом йде Миколай." Святий Миколай відкриває нам різдвяні свята. Різдво приходить у кожен дім і разом з дітьми ми пригадали біблійну істрію народження малого Ісусика у Вифлиємі.
Познайомилися, як з українськими так і зарубіжними авторами, що описували ці події. Подивилися і почули колядки "Старий рік минає", "Народився Бог на санях." Діти познайомилися з проєктом бібліотеки "Школа молодого блогера" - зокрема озвученням різдвяного оповідання Галини Рис "Чому усміхаються ангели." Завершили урок майстеркою "Книжкова закладка" та "Ялинка".

Цей святковий настрій вселяє віру в те, що будь - яку проблему можна легко вирішити де магія Різдва й добро завжди перемагають, а чарівні речі трапляються повсюди, варто тільки уважніше придивитися.
До наступних зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар