вівторок, 23 травня 2017 р.

Урок безпеки від бібліотеки

        Щороку наприкінці травня, коли до літніх канікул залишаються лічені дні, Центральна дитяча бібліотека проводить уроки безпеки від бібліотеки. Це і ознайомлення з правилами пожежної безпеки, правилами дорожнього руху та правилами поводження на воді. Адже канікули – це час розваг, подорожей та пригод, та все ж, коли виникають різні випадковості, потрібно бути обережним, а би не вскочити в халепу, адже небезпека чатує скрізь.
Пов’язане зображення
        Цьогоріч працівники бібліотеки вирішили запросити представників вибуховотехнічного відділу головного управління Національної поліції в Тернопільській області, а саме: начальника відділу підполковника поліції Васьківа І. Я., лейтенанта поліції Машталера В. Р., інспектора кінологічного центру Веремко В.О., 
щоб провести урок безпеки на тему «Правила поводження з вибухово-небезпечними предметами». 
Працівники поліції не лише ознайомили школярів 4-В ТСШ №7 та 2-А школи-колегіуму ім. Й.Сліпого з вибухотехнічними предметами, але й провели практичні заняття.  



 
      Адже на жаль, в Україні ніколи не публікували повні статистичні дані про загибель людей (особливо дітей), які підірвалися на іржавому металі Великої Вітчизняної війни. До речі, знайти сьогодні «небезпечну іграшку» можна практично скрізь: в лісі, в старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі і навіть на вулицях міст. І якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом і діяти відповідно до ситуації, то саморобні вибухівки, що можуть з’явитися на вулицях міст і селищ визначити набагато складніше. 
Урок безпеки дав можливість юним школярам поспілкуватись з працівниками поліції та "озброїтись" новими знаннями.



Немає коментарів:

Дописати коментар