середу, 23 травня 2018 р.

Посвята в читачі «І з книгою і словом порідніться»

Сьогодні 23 травня в Центральній дитячій бібліотеці відбулося знайомство школярів з бібліотекою і "Посвята першокласників в читачі".
Для учнів 1- го Г класу ЗОШ №9 була проведена екскурсія бібліотекою де головний бібліотекар Ставська Галина ознайомила читачів з правилами користування бібліотекою, звертаючи увагу на те що  людина, яка любить і вміє читати, має розумних, добрих і вірних друзів. Ці друзі – книги!

Читачі мали змогу ознайомитись з блогом
 Центральної дитячої бібліотеки"ЧИТАляси".
 Переглянувши всі сторінки блогу головний бібліотекар, ще звернула увагу юних читачів на книгу-велетнь "Казки з Дивокраю", створена наймолодшими читачами ЦДБ, що отримала сертифікат Національного реєстру рекордів України, як найбільша рукотворна книга України. 
 Популяризація книги, виявлення інтересу до читання- являється одним із основних завдань бібліотечного працівника.
І тому розвиваючи пізнавальні інтереси читачів, виховуючи читацьку культуру, працівники презентували артбуки бібліотеки:-"Казки Європи", та Р. Завадович "Пригоди гномика Ромтомтомика". Юні читачі  взяли участь у вікторині "Чи знаєте ви казки та їх героїв", грали гру "Виправ помилки!"яку провела бібліотекар молодшого відділу Бойко Тетяна, 
  На завершення працівники Центральної дитячої бібліотеки побажали дітям бути активними читачами нашої бібліотеки. І нехай книги стануть вашими друзями не тільки під час навчання, а й на все життя. Якщо ви багато читатимете – станете освіченими, розумними. Намагайтеся щодня прочитати хоча б одну сторінку з нової книги. Людина, яка любить і вміє читати – щаслива, тому що поруч з нею завжди найкращий друг і порадник – книга!

Немає коментарів:

Дописати коментар