понеділок, 25 лютого 2019 р.

Літературно - мистецька година "Вінок дитячих творів Лесі Українки

25 лютого, в День народження геніальної поетеси Лесі Українки в Центральній дитячій бібліотеці для учнів 3-Б ЗОШ№16 ім. В.Левицького пройшла літературно-мистецька година «Леся Українка. В дитячому крузі. Вірші та казки для дітей.» Юні читачі з інтересом переглянули книжково – ілюстративну виставку «На крилах Лесиних пісень», ознайомилися з життєвим і творчим шляхом поетеси, разом із бібліотекарями виготовили скрапбук «Леся Українка - дітям», у якому розміщені дитячі вірші Лесі Українки та малюнки учнів 3-го Б. 
Переглянули мультфільм "Некмітливий горобець" за мотивами казки Лесі Українки «Біда навчить», це історія про дружбу і взаємодопомогу. Про те, як маленький нетямущий горобець просив старших навчити розуму, і що з цього вийшло. 
                              
Родзинкою заходу стала зустріч школярів з відомою тернопільською поетесою пані Мартою Чопик, яка представила юним свою віршовану казку «Біда навчить». Це нова, сучасна інтерпретація казки Лесі Українки. Діти настільки були захоплені спілкуванням з поетесою, що не обійшлось без щирих дитячих обіймів. Це найбільший вияв подяки автору від читачів.























Немає коментарів:

Дописати коментар