середу, 27 лютого 2019 р.

День періодичних видань в бібліотеці для наймолодших.


   Попри всі економічні, духовні, видавничі негаразди, в Україні на даний момент видається більше 70 видів дитячих журналів та газет всеукраїнського рівня. Зараз вони здатні задовольняти вимоги найпримхливішого читача. Тематична різнобарвність і поліграфічна якість дитячих видань, яскравість та виразність художнього оформлення      приваблюють малих читачів та їх батьків.

     Для другокласників   ТНВК "Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого" бібліотекарі центральної дитячої бібліотеки Макара Ірина і Галина Ставська  провели День періодики «Періодика для наймолодших» і зупинились  коротко на дитячих виданнях, які є у фонді бібліотеки та є  достатньо популярними і цікавими сьогодні.
    


 Вони  звернули увагу маленьких читачів на те, що журнали мають різну тематику: пізнавальні; видання розважального характеру; навчальні; 
журнали  релігійного та  культурологічного характеру( вітчизняна, світова класика та фольклор); науково-популярні видання.
  Діти з інтересом переглянули мультимедійну презентацію «Пізнавай та дивуйся» за сторінками дитячих журналів, підготовлену працівниками бібліотеки та дізнались, що означають нові слова: рубрика, редакція, дописувач , ілюстрації, новини, історії.  Маленькі читачі навперебій розповідали про улюблені журнали своєї сім'ї.
    
Сподіваємося, що цей огляд дитячої преси  допоможе  зорієнтуватися у широкому асортименті  україномовних журналів для дітей не лише батькам, а й дітям.





Немає коментарів:

Дописати коментар