пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

Як твориться книга . ...

Міжнаро́дний день дитя́чої кни́ги — свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Цим підкреслюється надзвичайно важлива роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь Землі. 

Наші партнери видавництво «Підручники і посібники» репрезентують короткометражний фільм «Як твориться книга».
Ми підтримуємо їх і рекомендуємо вам для перегляду, і так великодушно з їхньої сторони, що дозволяють використовувати його у початковій школі на уроках позакласного читання у бібліотеках за темами: «Як книга приходить до людей», «Як створюють книгу», «Сучасне книгодрукуваня».
Фільм доступний для вільного скачування та дозволений до розповсюдження в навчальних закладах, з некомерційною метою. У наш складний і бурхливий час, коли стрімко зростає потік інформації, що його дістає дитина з усіх можливих джерел, твори дитячих письменників проходять випробування на подальше життя. Дитячі книги вбирають у себе цілий світ: все цікаве, що трапляється на світі, рано чи пізно в них потрапляє. Їх нескінченне строкате різноманіття тішитиме все нові й нові покоління дітвори.                              

Немає коментарів:

Дописати коментар