понеділок, 17 вересня 2018 р.

21 вересня - Міжнародний день миру



Всесвітній біг миру заради гармонії -  це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі.




"Всесвітній біг заради гармонії" в рамках всесвітнього заходу "Спорт для всіх" відбувся і з нагоди Міжнародного дня миру, який святкує   Україна 21 вересня .

 Учні 4-х класів ТЗОШ №16, працівники бібліотеки і  гості  з Києва, Львова і Вінниці: Кривенко Олександр (Київ), Ткач Михайло (Тернопіль), Легонькова Галина (Тернопіль-Бережани) та інші  прийняли міжнарордну естафету, що проводиться з метою поширення ідеалів дружби і гармонійного співіснування. 


Тут будь хто може взяти факел і пронести його кілька кілометрів або кілька кроків чи просто потримати його з думкою про мир у світі. Нам це вдалося. Діти наші просили про мир і спокій в нашій країні.




Біг заради гармонії
Учасником пробігу може бути кожен.


 Естафета відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді і спорту і мережі центрів фізичкого здоров я населення "Спорт для всіх."








    Більше читати про наш захід тут




Спортивні ігри, веселі старти, печатки країн і континентів,  інформаційні хвилинки, мультимедійні презентації - продовжили в бібліотеці свято "Біг заради гармонії."


Школярів з цікавою інформацією про історію святкування Дня миру ознайомила головний спеціаліста відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного териториального управління юстиції у Тернопільській області Атаманчук Неля  Михайлівна. 




  


    

Немає коментарів:

Дописати коментар