середа, 7 листопада 2018 р.

Львівська письменниця Анастасія Нікуліна в гостях у бібліотеки


Осінь - час  запашних яблучок, теплого чаю і захоплюючих книжкових історій.
От і сьогодні в центральну дитячу бібліотеку завітала гостя зі Львова - молода письменниця Анастасія Нікуліна. Доречі, центральна дитяча бібліотека уже втретє за цей рік  гостинно приймає у себе молодих і талановтих письменників з сусіднього Львова.
Десятикласникам ТСШ №7  львівська письменниця презентувала свою нову книгу“Зграя”.
                                                                   
Анастасія Нікуліна –  учасниця Львівського жіночого літературного клубу, переможець конкурсу “Коронація слова”. Співавторка збірок “Теплі історії про кохання”, “Щастя у Віконці”, “Львів. Смаколики. Різдво”, “Львів. Вишні. Дощі”. Веде блог короткої прози @rainbow.inthesky у Instagram. Гостросоціальний роман-буря “Сіль для моря” – дебютна книга авторки.
                                                                                                       
 Нова книга письменниці“Зграя”  - це роман про паркур. Цікаво, як це все дійство можна було поселити на сторінках, щоб читач зрозумів, що відбувається і відчув драйв та рух.  Не лише рух, драйв, а й пояснити філософію трейсерів, причини, чому вони “підсіли” на це мистецтво, чому саме паркур. Приємно, що твір про  сучасну молодь, яка не розчаровує з першого погляду, для якої спорт і самовдосконалення важливі, і яка  сидить в смартфонах, грає в комп’ютерні ігри, робить самостійні і не завжди правильні вчинки. П’ятеро хлопців щодня кидають виклик міським висоткам і самим собі. Паркур — це стиль життя, челендж — постійно робити неможливе. Адже, коли ти трейсер, меж не існує: є лише перешкоди.
Але саме це показує, що таки ті Дейв, Чіт, Люк, Нік, Пух та Таша десь у тому Львові мають бути, не інакше. Які б не були сім’ї, життєві обставини у героїв, та все ж вони хороші особистості, хоча не ідеальні, ой не ідеальні.  Без команди їм важко, але разом вони завжди сильніші, разом вони — зграя.

 






                                              
 Ознайомила письменниця школярів і з іншими своїми творами, деякі з  них були написані у співавторстві.
                  
                                  Приємно, що фонд бібліотеки поповнився такими цікавими книгами про підлітків. Впевнені, що книги Анастасії Нікуліної будуть неабияк популярні серед наших читачів.










Немає коментарів:

Дописати коментар