середу, 21 листопада 2018 р.

Всесвітній день вітань


Вже щорічно, став відзначатися Всесвітній день вітань  починаючи з 1973-го року. Ця чудова ідея знайшла відгук  як серед керівників окремих держав, так і серед широкої маси простих людей. З цих пір  день позитивного настрою і радісних емоцій ми здійснюємо, майже не замислюючись і цим самим ми розташовуємо до себе співрозмовника.  Ця проста
 дія універсальна і застосовуєтся до початку будь - яких ситуацій, надаючи позитивний вплив на будь - який процес. Вона виключає пасивність і є своєрідною акцією  життєствердження. І саме в цей день у Центральну дитячу бібліотеку завітали другокласники ЗОШ №9 де і відбувся майстер - клас по виготовленню вітальної листівки для найдорощих та рідніших людей. 

Читачі, створюючи вітальні листівки, виявляли безліч почуттів та емоцій
і  дружню атмосферу. Цей день об'єднав дітей та дорослих — усіх, хто прагне зробити світ більш толерантним та дружнім. Бібліотекарями було зазначено, що традиційно у день вітань багато людей з усіх куточків світу розсилають одне одному листівки з привітаннями. Сьогодні це переважно роблять за допомогою Інтернету.
  
Вітайте один одного, вітайте незнайомих Вам людей! Це надає тільки сприятливі наслідки, знімає напруженість, відкриває життю не тільки Вас, а й тих, кому адресовано Ваше привітання! Вітаємо Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар