вівторок, 20 листопада 2018 р.

Всесвітній день дитини


Пов’язане зображення"Людство зобов’язане дати дитині найкраще" - говориться у Декларації ООН про права дитини. Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослої опіки та уваги, турботи, любові, захисту і постійної підтримки. Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.
 І саме сьогодні,  20-го листопада в Центральну дитячу бібліотеку завітали учні 2-го В класу ЗОШ № 9 на майстер-клас по виготовленню вітальної листівки/класний керівник - Умриш Оксана Володимирівна/.
Бібліотекарі  розповіли маленьким читайликам, що це свято відзначається щорічно відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН A/RES/836 (ІХ). Бібліотекар ознайомила школярів з літературою на тему "Дитина у світі права."/ права дітей в Україні і їх захист/.
У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших дітей! Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі!
Зі святом Вас, і нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!

Немає коментарів:

Дописати коментар