четвер, 13 грудня 2018 р.

Захищай свої права та права інших...


З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо своїх прав та з нагоди  Всеукраїнського тижня права в Центральній дитячій бібліотеці працівники спільно з головним спеціалістом сектору взаємодії з субєктами державної реєстрації, та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Головного територіального управління юстиції у Тернопільській обл. Райчиба Олена Миколаївна
провели годину інформації, щодо захисту прав людини. 
Як зазначили, 10 грудня в Україні стартував Всеукраїнський тиждень права - масштабна серія заходів, покликаних сприяти підвищенню правової освіченості та правової свідомості громадян. Було зазначено, що у 2018 році відзначається 70-а річниця Загальної декларації прав людини.
На інформаційну годину прийшли учні 5-А класу школи-колегіуму Патріарха Йосифа Сліпого, які мали змогу переглянути відео
 "Захищай свої права та інших."  
Оригінальним є те що навчально-виховним процесом пройшло завдання на відтворення надпису на листках свого особистого права на освіту, на здоров"я де об’єднуються зусилля держави і Церкви для реалізації спільної мети – виховання українського молодого покоління всебічно зрілими і духовно розвиненими особистостями.



















За словами Райчиби Олени, цього року Всеукраїнський тиждень права відбувається вже в одинадцяте та розрахований на те, щоб привернути максимальну увагу органів державної влади та суспільства до тих правових проблем, які виникають у громадян.
Окрім цього, серед читачів було розповсюджено інформаційні буклети «Я МАЮ ПРАВО!» та видання «Юстиція відкрита для людей».

Більше читати тут

Немає коментарів:

Дописати коментар