понеділок, 31 грудня 2018 р.

Українськи День родини ..... .

 Родину нашу у святковий час

Ми хочем щирим серцем привітати.

Нехай добро іде у вашу хату.

А все недобре оминає вас.

8 липня в Україні святкується Український День родини - відносно молоде свято, яке відзначається щорічно з 2012 року. А в міжнародному співтоваристві День родини засновано ГенеральноюАсамблеєю ООН ще в 1993 році і відзначається 15 травня. 
Родина - це найрідніші, найближчі люди, які допоможуть усім нам у складних ситуаціях, дадуть нам тепло.
 Родина -  це безпечний і затишний рідний дім, а родинне тепло й уроки життя - це те, що людина бере із собою в усі дорослі шляхи.
Родина - це добро, підтримка, любов, затишок, добробут. 
Для дітей родина - це своєрідне середовище, в якому у них складаються умови їх духовного, іетелектуального, емоційного та фізичного розвитку. Для дорослої людини родина є джерелом підтримки та розуміння. Справжня цінність у житті - це рідні та близькі люди. Члени родини пов"язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтаоренні, звідси, мабуть і пішов вираз: сім"я - осередок суспільства. Цей день - гарна нагода приділити більше уваги своїм рідним, подарцвати радісні незабутні емоції та висловити свою ніжність та піклування. 
Вітаємо з Днем родини та бажаємо взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безліч цікавих занять. Нехай родина завжди буде міцноюскелею та захистом. 
Щастя всім бажає Центральна дитяча бібліотека !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар