пʼятницю, 27 березня 2020 р.

Інтерактивні книжки для дітей: граємось, навчаємось, змінюємось ...


Є книжки для читання, є для розглядання, а 
є для гри ! 
У кожній книжці Айни Бестард у комплекті є кольорові скельця: зелені, червоні та сині. Сміливо діставайте їх з кишеньки та мерщій розглядайте всі деталі! Підказку, з якого скельця варто почати, ви знайдете безпосередньо в книжці, як і опис того, що можна побачити крізь кожне зі них. 



Книжку «Що ховається у морі?» можна роздивитись і через червоний ілюмінатор, і через водолазний шолом, і через захисні окуляри. Досліджуйте море, тих, хто у ньому живе, та тих, хто є лише його гостями. Книжка покаже, як все оживає у воді.
 Ваше тіло – це ваша домівка, тож книжка «Що ховається у тілі» – найкращий варіант, щоб пояснити дітям про людське тіло. Що знаходиться ззовні, а що ховається всередині кожного з нас – усе це знайдете у книжці Айни Бестард.

 Беріть своїх дітлахів і влаштовуйтеся зручніше, бо оптична ілюзія та гра в серії книжок «Що ховається у…»
захопить вас надовго !
   


"Не бійся монстриків"
це перша інтерактивна книжка ілюстраторки Жені Миронюк. А ще–чудова нагода допомогти маляті побороти свої страхи. Книжка досить інтерактивна й настільки цікава та незвична, що змусить вас повертатися до неї неодноразово !
 
 А ще ця книжка незвична тим, що її обкладинка світиться в темряві ! 
Просто декілька секунд потримайте її на сонці, а потім подивіться, як вона світиться, коли навколо немає світла :)
P.S. Дорослі, ви будете гратись нею не менше, аніж малюки (ми вже на собі перевірили:))

 «Врятуй тварин»
 Книжка - розглядалка Патріка Джорджа «Врятуй тварин» підійде навіть для наймолодших читачів і читачок!
У цій книжці немає тексту, є лише картинки і навіть прозорі сторінки. Але сенс у ній достатньо глибокий. На кожному розвороті є середовище, де може перебувати та чи інша тварина – природне або ж штучне, створене людьми для людей, а не для тварин. Між цими сторіками є прозора сторінка із зображеннями тварин. Її можна гортати, показувати й пояснювати малюкам, де мають жити тварини, як варто, а як не треба з ними поводитися.
На перший погляд, зовсім дитяча книжка, але вона допоможе батькам виховати у своїх дітлахів любов до тварин. Врятувати слона в цирку або черепаху у риболовецькій сітці просто – варто лише перегорнути сторінку.

 ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар