вівторок, 19 червня 2018 р.

Літо у бібліотеці

Канікули! 
Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.
Центральна дитяча бібліотека  прагне створити усі можливості, щоб зробити дозвілля читача не тільки приємним  та цікавим, а й змістовним.
Бібліотечні працівники підготували програму літніх читань «Сонячні промінці на книжковій сторінці», 
яка допоможе дітям спілкуватись, розвивати творчії можливості та приховані таланти, відпочивати та спілкуватись. Ще - цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини, аудіо та інформ-хвилинки, інтернет-веселощі. Вас зустріне галявина веселих витівок «Настрій на УРА!», літня ігротека «Читай, думай, грай».

У бібліотеці створено розважально-пізнавальний простір «Світ читаючої сім’ї» та ігровий куточок «Іграшковий Чудо-острів».
Тут все літо можна читати книги, малювати, гратися, тощо .
 
Спеціально створено вільний простір" Місце зустрічі – бібліотека!", де читачі можуть вільно спілкуватися з однолітками, дивитися різноманітні фільми, слухати музику, читати, грати, співати та займатися різними видами прикладної творчості
Майстер - клас "Витинанка з мозаїкою", ігри, медитацію - релакс і фізкульт -  хвилинки провела бібліотекар читального залу  центральної дитячої бібліотеки Качуровська Надія з метою перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів.




 Від тепер щотижня в бібліотеці проходитиме цикл пізнавальних годин «Відеохрестоматія», де усі бажаючі можуть переглянути фільми як за шкільною програмою, так і за інтересом. 

А для наймолодших читачів щодня працює Мульт-салон. 


Стежити за форматом  літніх читань, що реалізується у центральній дитячій  бібліотеці, можна на блозіcdb.biblternopil@gmail.comта на сторінках бібліотеки у соціальних мережах: Facebook 
Цікавих вам зустрічей у бібліотеці!
Наша  адреса:
 вул. Миру 4/А
 кон. тел. 53 10 96.





Немає коментарів:

Дописати коментар