понеділок, 1 березня 2021 р.

1 березня - Всесвітній день котів...

   В перший день весни, 1 березня, у світі святкують День кішок. 
Мало хто, байдужий до цих грайливих, ласкавих і дуже розумних тварин. Кішки - є справжнім домашнім хижаком. Вони не лише оберігають домівку від гризунів, але і як багато хто стверджує, лікують та продовжують життя господарюЦікаво, що загалом, у світі існує кілька дат святкування Дня кішок. Окрім 1 березня, цей день святкують ще за японським календарем – 22 лютого. 
      Центральна дитяча бібліотека пропонує познайомитись з книгами, які отримала. Читай, пізнавай!!! Книги в бібліотеці від Український інститут книги


В Міжнародний день котів, зрозуміло, що ми просто не могли пройти повз цю визначну в житті кожного котораба подію! І оскільки привітати всіх котиків на планеті не зможемо ні фізично, ні фінансово, то вирішили зібрати до купи книжечки, в яких ці непризнані владики інтернету грають далеко не останню роль і це лиш меньша частина книг які існують. Ще до вашої уваги буктрейлер по книзі Галини Вдовиченко "36 і 6 котів" від працівників Центральної дитячої бібліотеки. Спішіть познайомитись з цими книгами, прочитати та отримати насолоду, задоволення!

Немає коментарів:

Дописати коментар