вівторок, 5 квітня 2022 р.

Тиждень дитячого читання 2022

 

           Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022 під гаслом «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!».

  Читання має здатність відволікати від тривоги, заспокоювати, дає можливість зануритися у вигадані світи, захистити, хоч на короткий час, від страшної реальності. Тож влаштуємо книжкове свято нашим дітям!


Подорож-гра "Q-коди:веселий двіж"/за сторінками журналу "Колосок"

 


«Колосок» — всеукраїнський науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва. Виходить 12 разів на рік українською мовою . Журнал засновано в січні 2006 року.

Матеріали журналу присвячені найрізноманітнішим явищам живої природи, новим відкриттям у науці і техніці, науковим загадкам і цікавим дослідженням у відповідних галузях знань. Рубрики: „Наука і техніка”, „Жива природа”, „Планета Земля”, „Логіка і кмітливість”, „Про все на світі”, „Поштова скринька”, „Seedy’s Club” (на допомогу у вивченні англійської мови), „Проекти “КОЛОСКА”. 


Маємо гарні новини для наших читайликів.
 Команда Колосок крокує разом з розвитком інформаційних технологій. За допомогою QR-кодів, які Ви знайдете у виданнях, чекає знайомство з наукою і технікою, живою природою, людиною та екологією, нашою Землею та Всесвітом та ін., стане ще цікавішим та захоплюючим.

Для прикладу, Ви маєте нагоду побувати та прогулятися разом з автором Ігорем Диким на Антарктиді.

Шукай QR-код та читай на сторінках журналу (2021, №3, С. 5) статті про 24-ту Українську Антарктичну експедицію (2019 - 2020 рр.) на станцію Академіка Вернадського. Ось таке відео ви найдете:


Рекомендуємо!

Друзі! Перегляньте цікавий проєкт від журналу "Колосок":



Всякий, хто має бібліотеку і сад,

не потребує більше нічого.

Марк Туллій Цицерон



Ці невеличкі приклади, допоможуть дітям полюбити читати про природу, науку і ще багато  цікавого. Читайте журнал "Колосок"! Користуйтесь Q-кодами, з допомогою яких  так цікаво подорожувати. Отакий він веселий двіж! Двіж з Q-кодами!

Немає коментарів:

Дописати коментар