пʼятницю, 29 травня 2020 р.

1 червня – Міжнародний день захисту дітей ...

   У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.


В 2020 ми відзначаємо  90 років від дня народження улюбленого дитячого письменника Всеволода Нестайко. Онлайн-вікторина за трилогією "Тореадори з Васюківки" допоможе ще раз зануритися у світ дитинства. 
Час карантину не пройшов даремно для наших читачів. Вони підготували багато творчих робіт. 
Пропонуємо вашій увазі творчий доробок  найактивнішого  читача  центральної дитячої бібліотеки, Івана Сушка,11 років, який прийняв участь в Обласному творчому 
онлайн конкурсі 
"Моя домашня  бібліотека».
Андрій Макара, 11 років, читач Центральної дитячої бібліотеки прийняв участь у Всеукраїнському конкурсі фотомалюнка "Мрійник року",
 який проводиться до Міжнародного дня захисту дітей і має на меті 
 привернення уваги суспільства до дітей, їхніх бажань та мрій. Бажаємо нашим дітям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=816791408845984&set=pcb.816793385512453&type=3&theater



               Шановні батьки ! Щасливі діти виховуються у щасливих сім'ях. Центральна дитяча бібліотека пропонує вашій увазі інформаційний калейдоскоп "Бібліопрайм для батьків", який стане вам у пригоді і допоможе порозумітися з дітьми.
















Немає коментарів: